合宿、最終日!

2017年08月02日

合宿、最終日!

あっという間に3泊4日も過ぎ、合宿も終盤です。朝には窓から大きな富士山を眺めることができました。

最後は1年生から5年生まで、参加者全員で元気に昭和祭に向けての合奏をしました。1年生も他の学年についていけるほどに成長しております。演奏の技術面でも、生活面でも一人ひとりが成長することのできる4日間となったのではないでしょうか。参加者全員、大きなケガや事故もなく終わることができたのは、みなが協力しあって生活することのできた証です。

いよいよ、コンクールも迫ってきています。合宿で学んだことを忘れず、これからの練習も“顔晴って”まいります!

Last four days have passed in a minute! We could see Mt.Fuji from our window in the morning for the first time in this camp.
Students from the 1st grade to 5th grade- all the students paticipated in this camp did ensemble in the morning, and it was our last practice for this camp. The music was energetic and beautiful!
Although this camp has finished, we will keep working hard!